«ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΓΑΔΙΚΟ»

Το «Κομπολογάδικο» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1998, με επικεφαλή τον
κ. Πολυχρόνιο Ιερόπουλο.

Με σεβασμό και πίστη στην ελληνική παράδοση, καλούμε τους λάτρεις και μη του κομπολογιού να ταξιδέψουν στο χρόνο και στην ιστορία μας και να ανακαλύψουν τον μαγικό και άγνωστο σε πολλούς, κόσμο του κομπολογιού.
Το «Κομπολογάδικο» έχει καταφέρει να αναπτυχθεί δυναμικά τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παραμένοντας σταθερό και αξιόπιστο στις αξίες του.

Το πρώτο κατάστημα «Κομπολογάδικο» ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στο Ναύπλιο το 1988. Δημιουργήσαμε ένα κατάστημα με παραδοσιακό άρωμα όπως το ‘απαιτούσε’ και το περιβάλλον ως προς την διακόσμηση του και φυσικά με αμέτρητα κομπολόγια από πολλά μέρη του κόσμου. Στις πρώτες κιόλας εβδομάδες λειτουργιάς του, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη…και συνεχίζεται μέχρι σήμερα καθώς το κατάστημα παραμένει ακόμα στο γνωστό σοκάκι του Ψαρομαχαλά στο Ναύπλιο, στην οδό Σταικοπούλου 1.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο Ναύπλιο, η οικογένεια Ιερόπουλου, αποφάσισε να μεταφέρει τη στέγη του κομπολογιού, το «Κομπολογάδικο» και στην καρδιά της Αθήνας. Νέα έδρα της επιχείρησης γίνεται το κατάστημα στην οδό Αμερικής 9 στο Σύνταγμα.

Στο ίδιο κλίμα και πάντα με τον ίδιο χαρακτήρα και με περίσσιο μεράκι δημιουργούμε τα υποκαταστήματα στην Γλυφάδα, τη Κηφισιά, το Κολωνάκι και τη Μύκονο.

Το χρονικό διάστημα 2006-2012 το «Κομπολογάδικο» συνεχίζει την ανοδική του πορεία, έπειτα από μια χρονιά με μεγάλες συνεργασίες όπως αυτή με τα καταστήματα τύπου, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Press point – Παπασωτηρίου», με διαφημιστικές καμπάνιες και εκθέσεις.


Δεν είναι λίγες οι φορές που η δουλειά μας προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον του διεθνή και εγχώριου τύπου

 

Το 2010 ανοίγουμε νέο υποκατάστημα στην Κύπρο ενώ το 2012 μεταφέρουμε το υποκατάστημά μας από το Κολωνάκι στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Μητροπόλεως 45. Ταυτόχρονα λειτουργούν πολλά καταστήματα χονδρικής ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα τρία τελευταία χρόνια 2010-2012 το «Κομπολογάδικο» στηρίζει τον θεσμό του golf και κυρίως αυτόν που δημιούργησε με ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση η Aegean airlines pro-am και ο δημιουργός της κ.Βασιλάκης Θεόδωρος.

Το «Κομπολογάδικο» δε θα μπορούσε να μείνει αποστασιοποιημένο από τα κοινωνικά προβλήματα της χώρας.
Το ύφος και η φιλοσοφία μας όμως μας επιβάλουν να κινούμαστε σε αυτόν το τομέα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.


Η διαχρονικότητα και η ανάπτυξη της επιχείρησης μας (1998-2012) οφείλεται καθαρά σε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε.
Σας ευχαριστούμε θερμά.